FALAFEL N TAJINE

Gjorde en överträfflig falafel igår. Min man har fått ärva en tajine som vi invigde och serverade vår Marrakesh inspirerade middag på. Såg så himla smarrigt ut med alla färger eller vad tycker ni?

Falafel
1. Tvätta kikärtorna
2. Hacka persilja, koriander
3. Tillsätt kryddor (kummin, dalt, peppar, paprika pulver) och örterna
4. Mixa all med en stavmixer
5. Låt stå i rumstemperatur 30 min
6. Forma små bollar. De till att rulla dem väl annars spricker dem när du friterar
7. Fritera på medel i 4-7 min

Did a yummy falafel last night. My hubby has inherited a tajine which we inaugurated and served our Marrakech inspired dinner. Looked so beyond with all colors or what do you think?

Falafel
1. Wash the chick peas
2. Chop parsley, coriander
3. Add the spices (cumin, dalt, pepper, paprika) and herbs
4. Mix all with a hand blender
5. Let stand at room temperature 30 minutes
6. Form small balls. Roll them well otherwise burst them when you friterar
7. Deep fry on medium for 4-7 min

IMG_4718.JPG
Presentation

IMG_4721.JPG

IMG_4724.JPG
Everything beyond delish!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s