ASIAN FUSION

Idag gjorde jag en fräsch asiatisk sallad med chili kyckling. Och lite mini dim sums som smakade ljuvligt!

Jag marinerade kycklingen i citron, lök och chili. Därefter lämnar jag de i kylen för att blanda sig.

Salladen gjorde jag av soja bönor, berro och mynta.

Mini dim sum stekte jag snabbt i lite solrosolja och lea perrings sås.

Today I did a fresh Asian salad with chilli chicken. And a some mini dim sum which tasted delicious!

I marinated the chicken in lemon, onion and chili. Then I leave it in the fridge to interfere.

The salad I made of soy beans, berro and mynth.

The mini dim sum I quickly fried in a little sunflower oil and lea perrings sauce.

20140719-160621-57981901.jpg
The salad

20140719-160827-58107487.jpg
Dim sums

20140719-160909-58149917.jpg
The chicken

20140719-161028-58228778.jpg
Details

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s