EGGS BENEDICT

God morgon. Att vakna upp och äta en mäster brunch är söndag för mig. Idag gjorde vi eggs Benedict på 10 min.
Lägg äggen i en påse av plast folie, lägg dem i smått bubblande vatten i 3-4 min.

Förbered bröd med ost och skinka i ugnen.

Hollandaise gör du genom att smälta smör. Blanda smöret med majonnäs och lite citron. Därefter kan du smaksätta med salt och peppar och om du har seasoning olja.

Presentera på en tallrik, hur smarrigt som helst! Perfekt för söndags Brunchen med familjen!

Good morning. Waking up and eating a champion brunch is Sunday for me. Today we did the eggs Benedict, it took us 10 minuters.

Put the eggs in a bag of plastic foil, book them for 3-4 min. The water should be boiling and not bubbling.

Prepare bread with cheese and ham in the oven.

The Hollandaise, you make by melting butter. Mix the butter with mayonnaise and a some lemon. Then you can flavor with salt and pepper and seasoning oil, if you have it.

Present on a plate! Perfect for Sunday brunch with the family!
Beyond delish!

20140622-110847-40127353.jpg

20140622-110846-40126986.jpg

20140622-110846-40126600.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s